Preventiescherm en desinfectie-attributen op Fetra wagens


  In verband met de crisis rond het coronavirus bieden wij voor het Fetra gamma nu ook preventieschermen zodat uw werknemers in alle veiligheid en zonder infectiegevaar kunnen verder werken. Contacteer ons voor meer info!

  Ontdek onze innovatieve desinfectiezuil!


  Designed & made in Belgium! Onze innovatieve desinfectiezuil in hoogwaardig kunststof en prachtig design. Er kunnen 1 of 2 flessen handgel/desinfectiegel in geplaatst worden, alsook een rol papier, vuilbak en gleuf voor handschoenen, tissues, of mondkapjes.

  Corona update: Wij halen uw mobiele toestellen op voor herstelling/onderhoud


  In verband met de crisis rond het coronavirus bieden wij voor uw mobiele toestellen vanaf vandaag zonder meerkost ophaling voor onderhoud/herstelling zodat wij de werken niet in uw lokalen moeten uitvoeren. Zo tracht ASP Handling met het volste respect voor de maatregelen van de overheid te streven naar business continuïteit van onze klanten, leveranciers, en ook in onze eigen onderneming. Maakt u hier graag gebruik van? Geef ons een seintje op 016/36 12 24 of vul het formulier in op onze website.

  Promo! Fetra Materiaalstandaard 3290


  Voor eurobakken, 150 kg. In hoogte vestelbaar 510-700mm, kantelbaar, draai- en vergrendelbaar. Prijs: 304 € - 20% = 243 € , transport inbegrepen, excl. BTW

  Nieuw! Automatisch transport van pallets


  Deze zelfrijdende robot laat het geautomatiseerd transport toe van europallets, autonoom of in het kader van een Industry 4.0 automatisatie. Het systeem kan opgezet worden voor elke soort toepassing, van een eenvoudige A naar B route tot volledig geautomatiseerde ondersteuning van de productie met ERP integratie. Veilig en eenvoudig!

  Logo